PINKPOP 2011 / 30 SECONDS TO MARS TUMBLR MEET-UP

Nederlands, want ik ga er maar gewoon lekker vanuit dat we dat allemaal kunnen.
Ik weet dat best een aantal mensen van tumblr naar Pinkpop gaan & ook naar 30 Seconds to Mars zullen gaan (hallo, Echelon!!)
DUS, een meet-up! Ik ben alleen bij dat optreden, nog een paar die ik ken zullen dat zijn, en daarom moeten we maar lekker samen gaan, keihard alles meezingen, en het voornamelijk lekker gezellig hebben! 

Ik ben niet eerder op Pinkpop geweest, dus ik ken het terrein niet, maar 30 Seconds To Mars speelt op Maandag 13 Juni om 20.00 (tot 21.00) op 3FM Stage
Ik dacht dat het leuk/gezellig/handiger zou zijn als we meteen na The Script (3FM Stage van 18.00 tot 19.00) ergens in de buurt van de stage zouden afspreken. Ik heb linkerkant (ik geloof dat dat de ingangkant is) geschreven op de meetup pagina, maar ik zal toch denk ik eerst een plattegrond nodig hebben…  

DUS! Als je mee wilt, RSVP (link komt nog), en misschien is het handig om je nummer ofzo in mijn ask achter te laten zodat ik mensen kan bereiken op het festival zelf, mocht dat nodig zijn. Als je weet dat er WiFi op het terrein is mag je ook Whatsapp of Ping sturen haha. 
Hoeft allemaal niet nu, maar het festival zit er snel aan te komen, dus het moet wel even geregeld worden als mensen dat willen! Yeej :) 

3 years ago / 11 notes /
  1. lindechristina reblogged this from courageous
  2. fuckyeahjona reblogged this from courageous
  3. itsthemomentoftruth reblogged this from queenofpromise92
  4. courageous reblogged this from queenofpromise92 and added:
    Of dus vooraan omdat je daar al lang staat lalalala maar ik denk dat we dat allemaal wel willen?
  5. queenofpromise92 reblogged this from littlelightsinmyheart
  6. sixdegreesofsirfrancisbacon reblogged this from littlelightsinmyheart
  7. littlelightsinmyheart reblogged this from courageous
theme